[AUDIO] Antrenamente și competiții, suspendate pentru sportivii de la Cluburile Sportive Școlare și Liceele cu Program Sportiv

666

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în colaborare cu Ministerul Educatiei și Cercetării, au decis sistarea cursurilor și activităților școlare. Odată cu acestea nici sportivii de la Cluburile Sportive Școlare nu vor mai participa la antrenamente. Despre această decizie am aflat detalii de la directorul de la CSS Reșița, prof. Marius Crețeanu:

”Conform Hotărârii Guvernului României din data de 9 martie 2020 începând din data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie, cu posibilitate de prelungire, se suspendă toate orele de antrenament și toate competițiile. Am primit și în această dimineață înștiințare de la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin prin care ne solicită să afișăm în toate sălile de antrenamente acest anunț foarte important. De miercuri nu se va mai desfășura niciun antrenament și așteptăm și decizia Primăriei Reșița în ceea ce privește activitatea de la Complexul Municipal pentru Sport și Sănătate ”Ioan Schuster”. Noi am primit înștiințare și din partea Federațiilor. De la Federația Română de Atletism că forul suspendă toate competițiile până în data de 30 martie. De asemenea de la Federația Română de Lupte că nu vor avea loc competiții până în data de 22 martie. Așteptăm decizii și de la Federațiile de Înot și Gimnastică.

O primă competiție anulată este cea a luptătorilor, care în această săptămână ar fi trebuit să ia parte la Finala Cupei României Under 15 de la Odorheiu Secuiesc.

sursa foto: Marius Cretean