[FOTO-AUDIO] Reșițeanca Daria Grigoroiu este campioană națională de juniori I

168

Atleta Daria Grigoroiu a cucerit medalia de aur în proba de 60 metri garduri din cadrul Campionatelor Naționale de sală rezervate juniorilor I, întreceri ce au avut loc la Bucureşti. Sportiva reșițeană, antrenată de Ștefan Nagy,  a fost înregistrată cu timpul de 8,78 de secunde, rezultat mai bun decât cel obținut la Campionatele Balcanice.

Reșițeanca a vorbit despre reușita sa de la această competiție:

A fost un concurs destul de bun, unde în finală am reușit 8,78 secunde ,un nou record personal și am reușit să cuceresc medalia de aur. Am participat și în proba de 60 m plat, unde am încheiat pe locul 4, dar cu un nou record personal. Au fost niște curse destul de bune”, a afirmat Daria Grigoroiu.

Ajunse la cea de-a 50-a ediție, Campionatele Naționale indoor ale juniorilor 1 s-au desfășurat în sala de atletism „Ioan Soter”, din cadrul CNSB „Lia Manoliu”.

Atleta Daria Grigoroiu, legitimată la CS Universitatea – CSȘ Reşiţa, va lua parte la finalul acestei săptămâni la Campionatele Naționale de seniori, unde va evolua în proba de 60 de m garduri.

Medalia Dariei Grigoroiu se adaugă la cele 13 cucerite de mărșăluitorii de la CSM -CS UNIVERSITATEA REȘIȚA la Campionatul Național de Marș, din care: 5 aur,
5 argint și 3 bronz.

sursa foto: Octavian Măzăran