[AUDIO] Din lipsă de respect pentru oameni, Primăria Dognecea îngroapă comuna în gunoaie. Garda de Mediu a aplicat amenzi consistente UAT-ului cărăşean

Munţi de gunoaie la Dognecea. Din diferite motive pe care numai primăria comunei cărăşene le cunoaşte, gunoiul menajer nu a mai fost ridicat de câteva luni bune. Aceeaşi situaţie este şi pe malul pârâului Dognecea unde deșeurile abandonate ocupă câteva hectare de teren.

Exasperați, locuitorii au reacţionat prin a posta fotografii și scurte filmări pe site-urile de socializare. Văzând că își pune oamenii în cap, administrația locală a găsit de cuvință că poate scăpa de problemă dând foc gunoaielor. Numai că lucrurile nu au trecut neobservate, iar Comisariatul Gărzii de Mediu Caraş-Severin s-a autosesizat şi a început o anchetă.

Potrivit comisarului şef, Senina Dreve, la nivelul comunei Dognecea, pe lângă depozitarea ilegală a gunoaielor, nu se asigură o colectare sistematică a deşeurilor, fapt pentru care UAT-ul a fost sancţionat cu o amendă de 25.000 de lei în conformitate cu legile protecţiei mediului.

Senina Dreve

Cele mai citite

Related Articles