Meteorologii au anunţat cum va fi vremea de Revelion și la început de 2020

Meteorologii anunţă că vremea va fi apropiată de normalul termic. Astăzi, temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 0 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -1 grad, mai scăzute în depresiuni până spre -8 grade.

Mâine, vremea va fi predominant frumoasă și normală termic. Cerul va fi mai mult degajat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Spre dimineață, în zonele joase izolat va fi ceață posibil asociată cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade, iar cele minime între -8 și -2 grade, cu valorile cele mai coborâte în depresiuni, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

După data de 4 ianuarie, estimările prognostice indică o probabilitate mare pentru înregistrarea unor temperaturi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit, cu valori maxime de 4…6 grade și minime de -4…-2 grade, mediat regional. În cea mai mare parte a intervalului de referință, regimul pluviometric va fi deficitar, probabilitatea pentru precipitații fiind mai ridicată doar în ultimele zile.

Cele mai citite

Related Articles