[VIDEO-AUDIO] Bojan Butulija, noul antrenor al CSM Reșița: este o onoare să fiu antrenor aici, iubesc Reșița!

2196

Noul antrenor al echipei CSM Reșița este de marți, 22 octombrie sârbul Bojan Butulija. Marți după-amiază a condus primul antrenament la formația reșițeană.

A început cu o discuție avută cu conducerea secției de handbal, după care s-a întâlnit cu stafful tehnic, din care face parte, în continuare, Ilie Vaidasigan.

Apoi a fost un dialog cu jucătorii, printre aceștia aflându-se, încă, Mihai Rohozneanu. A fost un prim antrenament, pe care l-au început cu un exercițiu distractiv cu mingea de fotbal, apoi s-a trecut le cea de handbal.

M-am întors la Reșița numai cu gânduri frumoase și iubesc Reșița”, a afirmat Boian Butulia:

Ultima dată când Butulia a jucat în Banatul Montan a fost în sezonul 2009 – 2010, la formația UCM Reșița.

La fel de încrezători că o să fie bine i-am găsit în sală pe Cristi Pătru, președintele secției de handbal, dar și pe Ilie Vaidasigan, acum în calitate de antrenor secund:

Pentru CSM Reșița urmează meciul din Cupa României cu CS Minaur Baia Mare, programat, în data de 3 noiembrie, de la ora 16.00, în sala polivalentă din Reșița. Cu prilejul meciului din Cupă vor reveni în teren pentru formația reșițeană: Shota Tevzadze și Dușan Trifkovic, care și-au obținut dreptul de ședere temporară pe teritoriul României, până în data de 30 iunie 2020.

————–

La Reșița va ajunge marți, 22 octombrie noul antrenor al echipei de handbal din Liga Zimbrilor, CSM Reșița. Este vorba despre sârbul Bojan Butulija, cel care a mai evoluat la echipa reșițeană în trecut.

De această dată vine în calitate de antrenor și este așteptat să conducă prima ședință de pregătire în această după-amiază, de la ora 17.00, ne-a transmis președintele secției de handbal a CSM Reșița, Cristi Pătru.

Bojan Butulija a antrenat formația Partizan Belgrad, cu care a avut o evoluție bună în Superliga Serbiei. Chiar ieri s-a aflat pe banca tehnică a lui Partizan, în meciul câștigat cu 28-25, în fața lui Zvezda Belgrad.  

Ultima dată când sârbul a jucat la Reșița a fost în sezonul 2009 – 2010, la formația UCM Reșița. În acel sezon de Liga Națională, echipa resițeană a redevenit vicecampioană a României.

22 mai 2010 va rămâne una dintre cele mai frumoase zile pentru UCM Reșița: a reușit să câștige primul trofeu intern din istorie – CUPA ROMANIEI, după ce a învins-o pentru prima oară pe campioana României, HCM Constanta în Finala Cupei României, după aruncările de la 7 metri. Scor final UCM Resita – HCM Constanta 30 – 29.

În plan internațional, UCM Reșița a evoluat în Cupa EHF ajungând până în turul 3 al acestei competiții, fiind învinsa în deplasare de formația slovena RK Trimo Trebnje cu scorul de 32 – 28, acasă reșițenii reușind doar o victorie de moral, 32 – 30.

sursa foto: Cristi Pătru