PNL are semnăturile necesare pentru demiterea Guvernului. Dăncilă nu crede că moţiunea va trece

Liberalii sunt gata să depună moţiune de cenzură la începutul săptămânii viitoare. Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că opoziţia a reuşit să strângă 237 de semnături – mai multe decât numărul necesar de voturi pentru ca moţiunea să treacă.

El a adăugat că în aceste zile mai sunt discuţii cu încă 10 parlamentari din minorităţi, PSD şi independenţi pentru a se alătura demersului.

Ludovic Orban: Până acum am discutat de ziua de luni, dar rămâne să mai calculăm un pic posibilul calendar să vedem ce contramăsuri ar putea să pregătească cei de la PSD. Avem 237 de semnături, în afară de aceste semnături avem angajate discuții cu încă peste 10 parlamentari, fie pentru semnături, fie pentru susținerea moțiunii prin vot. Sunt parlamentari independenți, parlamentari ai minorităților naționale și parlamentari PSD, dintre cei cu care purtăm discuții în continuare.

Premierul Viorica Dăncilă nu crede însă că moţiunea va trece. Ea a amintit pe Facebook că opoziţia a mai încercat să dea jos Executivul şi a eşuat. Dăncilă a dat asigurări că PSD este un partid unit care vrea să ducă guvernarea până la capăt.

Sursa: RADOR

Cele mai citite

Related Articles