Let`s Do It la Caransebeş

163

Update ora 13.45

Let’s Do It, România sau Ziua de Curăţenie Naţională a fost un suuces la Caransebeş. Au participat preşcolari, elevi de gimnaziu şi liceu dar şi cadrele didactice alături de voluntari din cadrul unor firme din oraş şi reprezentanţi ai instituţiilor publice (primărie şi societatea de colectare a deşeurilor, Transal Urbis).

……………………….

În România este, astăzi, Zi de Curăţenie Naţională! Sunt 9 ani de când organizaţia ‘Let’s Do It, Romania!’ mobilizează la fiecare ediţie zeci de mii de voluntari pentru a strânge tone de deşeuri. Iniţiativa face parte dintr-o acţiune mai amplă la care participă peste o sută de ţări din întreaga lume.

Evenimentul are loc şi în Caransebeş de la ora 10.00. Primăria Caransebes si Societatea Transal Urbis îndeamnă voluntarii să se alăture campaniei şi să contribuie astfel la ecologizarea mai multor zone din municipiu.

“Lets Do It, România!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 şi până în prezenţ “Lets Do It, România!“ a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acţiuni de curăţenie naţională şi peste 50 000 de elevi şi părinţi în proiecte de educaţie ecologică.