Meritele shihan-ului Zoltan Lipan din Reșița, recunoscute în Parlamentul European

1233

40 de ani dedicați acestei discipline, eforturile depuse în tot acest timp îi sunt recunoscute antrenorului de karate, reșițeanul Zoltan Lipan. Zilele trecute a primit o invitație de a lua parte la o festivitate organizată la Bruxelles, la Parlamentul European. În cadrul evenimentului îi va fi înmânată o diplomă de recunoștință pentru întreaga activitate depusă în această ramură sportivă. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 21 septembrie și din România sunt invitați doar 5 antrenori. Prezent în emisiunea ”Cronometrul Performanțelor”, shihan Zoltan Lipan a afirmat:

 ”Mă mândresc, și cred că și dvs., pentru faptul că în 21 septembrie sunt invitat la sediul Parlamentului European din Bruxelles, unde urmează să-mi fie înmânată o diplomă de recunoștință pentru întreaga mea activitate sportivă. Distincțiile sunt acordate de EurEthics Training Academy.

Shihan Zoltan Lipan a urmat cursurile EurEthics Training Academy la arte marțiale, pe care le-a absolvit în anul 2017.  În prezent antrenează la secția de karate de la Palatul Copiilor și Elevilor și de la CSM Reșița.

În emisiunea ”Cronometrul Performanțelor” shihan Zoltan Lipan a fost prezent împreună cu sportivii: Greta Buzura, Maia Wettori și Albert Macamete. Ascultați aici emisiunea sportivă:

sursa foto: Zoltan Lipan/Cristina Corocan