Avarii după avarii! Locuitorii din Moldova Nouă şi Anina, fără apă potabilă la robinete

Furnizarea apei potabile este sistată până la ora 18.00, în Moldova Nouă, în vederea remedierii unei avarii. Sunt afectaţi consumatorii de pe str. Vasile Alecsandri.

În vederea remedierii prompte a unei avarii apărute la conducta principală se va opri furnizarea apei potabile. Vor fi afectaţi consumatorii de pe str. Vasile Alecsandri. Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul S.C. Aquacaras S.A.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Dacă situația persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. AQUACARAȘ S.A la tel. 0255 – 215643, Sucursala Moldova Nouă tel. 0255-540857.

Fără apă potabilă la robinete vor rămâne de la ora 23.00 şi locuitorii din Anina, cartierele Steierdorf, Sigismund şi Colonia Sommerfrische.

Având în vedere că a apărut o defecţiune la una dintre pompele din cadrul  Stației  de Pompare Grota Morii, vor apărea probleme în asigurarea furnizării apei potabile. Ca urmare a acestui fapt, Aquacaraș SA anunță că se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă astăzi, începând cu orele 23.00 până la remedierea situației. Vor fi afectati toti consumatorii din Cartierele Steierdorf, Sigismund si  Colonia Sommerfrische. Dacă întâmpină probleme, consumatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643, Exploatarea Anina la tel. 0255/240093,

Cele mai citite

Related Articles