Razii în gările şi haltele CFR din Caraş-Severin, pentru combaterea faptelor ilegale

13 gări şi halte CFR din Caraş-Severin au fost verificate astăzi de poliţişti, în cadrul operaţiunii Clean Station. Razia face parte dintr-o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale.

La nivelul județului Caraș-Severin, 23 de polițiști de la Serviciul  Poliției de Transporturi și Serviciul Rutier au acționat în echipe mixte pentru depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

„S-a acţionat cu 11 autospeciale de poliție, în principalele stații C.F.R. din Caransebeș, Băile Herculane, Reșița, Oțelu Roșu, Oravița și în celelalte stații și halte C.F.R. din judeţ”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Caraş-Severin, Alina Boeru.

„În urma activităților, în cele 4 ore, au fost aplicate peste 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, în conformitate cu  Legea nr.61 din 1991 republicată, O.U.G. 195/2002  republicată și alte acte normative. De asemenea, au fost legitimate peste 85 de persoane și oprite pentru control aproape 60 de autovehicule. În urma abaterilor constatate, au fost reținute și retrase un permis de conducere și un certificat de înmatriculare”.

Cele mai citite

Related Articles