[FOTO-AUDIO] Micii luptători din Munții Cernei au fost premiați astăzi pentru performanțele sportive din acest an!

538

În cadrul festivităților de deschidere a anului școlar 2019-2020, micii sportivi ai secției de lupte din comuna Cornereva – legitimați în prezent la CSS Caransebeș – au fost premiați pentru performanțele sportive realizate în primul lor an competițional, pregătiți de antrenorul Gore Iliescu.

Ceremonia înmânării premiilor a avut loc la școlile la care învață micii luptători – Școala Profesională Agricolă din Cornereva, Școala Gimnazială din Gruni și Școala Primară din Bogâltin -, în prezența colegilor lor, a cadrelor didactice și părinților elevilor, dar și cea a primarului comunei Cornereva – Nicolae Novăcescu și directorului școlii – prof. Ovidiu Ursulescu. Premiile au constat în diplome, bani și rechizite școlare și au fost oferite de Primăria și Consiliul Local Cornereva, organizația caritabilă TAXI HERCULE și CLUBUL MONTAN din Băile Herculane.

La sfârșitul ceremoniei, sportivii premiați ne-au declarat :

Reprezentantul echipei TAXI HERCULANE – Florin Rădoi ne-a mărturisit de ce echipa sa a decis să sprijine activitatea sportivă a elevilor din Cornereva :

Micii luptători din comuna din Munții Cernei sunt pregătiți de prof. Gore Iliescu :

Paul-Sever SMADU

SURSA FOTO: Paul Sever Smadu