Visit Caraș-Severin – aplicația de promovare a Banatului Montan

445

Consiliul Judetean Caras Severin a lansat astazi aplicatia digitala Visit Caras Severin.

Despre acest mod de promovare a obiectivelor turistice din Banatul Montan, presedintele Consiliului Judetean, Silviu Hurduzeu afirma ca de astazi turistii care viziteaza judetul su ls dispozitie o aplicatie ce poate fi descarcata pe smartphone, „Visit Caras-Severin”, care include obiective turistice montane, culturale, religioase si industriale; trasee turistice de drumetie si pentru bicicleta; unitati de cazare filtrate în functie de clasificare, restaurante, dar si un calendar în care, periodic, vor fi postate evenimente de interes pentru cei ce ne viziteaza judetul.

In ceea ce priveste rebilitarea infrastructurii rutiere, Hurduzeu a declarat ca nu aceasta este in stransa legatura cu turismul din judet. Pentru ca nu putem vorbi despre turism daca nu exista infrastructura rutiera. In cadrul aplicatiei vor putea fi consultate toate lucrarile pe care Directia de Drumuri Judetene Caras-Severin le are în derulare si stadiul acestora, sectiunea fiind actualizata constant.

Aplicatia „Visit Caras-Severin” este programata sa ruleze pe platformele Android si IOŞ pâna la ora actuala fiind disponibile versiunile în limbile româna si engleza.