Mai multe localităţi din Caraş-Severin au rămas fără curent electric

Ascultători ai postului de Radio Reşiţa ne-au comunicat faptul că de la orele prânzului nu mai beneficiază de curent electric. Robotul instituţiei informează că sunt deranjamente la Grădinari, Fârliug, Văliug, Crivaia, Bozovici, Fizeş, iar realimentarea acestor localităţi se va face în jurul orei 22. La Ciclova Română realimentarea cu energie electrică este preconizată pentru ora 22:30, iar la Oraviţa la ora 23:30.

Pentru deranjamente poate fi apelat nr 0255.929

Din partea Societăţii Enel am primit următoarele precizări:

“Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu şi galben de furtună, rafale de vânt puternic cu aspect de vijelie, ce s-au declanşat astazi, 28 iulie, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a E-Distribuţie Banat. Echipele intervin pentru remedierea tuturor deranjamentelor colective înregistrate în zonele afectate.

În judeţul Caraş-Severin sunt în curs de remediere deranjamentele din localităţile Brebu Nou, Garâna, Oraviţa. Estimăm că acestea vor fi remediate în decursul acestei seri, iar pentru urgentarea realimentării vor fi instalate şi grupuri electrogene”.

Cele mai citite

Related Articles