[FOTO] ‘’Singuri, dar împreună’’, ora 22, cu artista vizuală Ioana Cojocariu! Din Suedia la Reşiţa, aducem România Frumoasă de peste graniţe ACASĂ pe frecvenţele radioului reşiţean!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22, la emisiunea ‘’Singuri, dar împreună’’ aducem România Frumoasă de peste graniţe ACASĂ pe frecvenţele Radio România Reşiţa, fiindcă invitata noastră artista vizuală Ioana Cojocariu este născută  în Reşiţa, dar  stabilită în Malmo, Suedia.

Activitatea sa are ca punct de pornire mobilitatea şi condiţiile de muncă globale, cunoaşterea clandestină, economia şi vulnerabilitatea. Lucreaza cu fotografie si video porning din practica documentara, iar materialul produs ia de cele mai multe ori forma unor esee vizuale si video.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Ioana Cojocariu.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles