Pacienţii de la Cardiologie de la Staţionarul II Reşiţa se simt în spital, exact ca acasă!

Compartimentul de Cardiologie al Staţionarului II din Reşiţa, proaspăt renovat a fost luat astăzi cu asalt de bolnavii de inimă din judeţ. În timp ce unii au venit din pură curiozitate să vadă cum arată noua secţie, alţii în schimb au ales să se interneze fără să mai stea pe gânduri. Un lucru este cert toţi se simt exact ca acasă.

“Nu-mi vine să cred cât de frumos este. Eu am fost şi în trecut, nu am rezistat să stau din cauza condiţiilor care chiar lăsau de dorit, era şi mucegai, paturile nu erau comode, saltelele rupte… şi am continuat tratamentul acasă. Acum am revenit şi mă bucur că totul aici este nou. Avem şi televizor şi frigider aşa ca ne simţim ca acasă, nu mai miroase a spital, miroase a curat, a nou, chiar avem toate condiţiile, suntem fără cuvinte, le mulţumim voluntarilor care au reuşit această performanţă în doar 5 zile, noi toţi merităm, oamenii bolnavi o să se simtă excelent aici”, ne-au declarat astăzi primii pacienţi din cadrul Compartimentului de Cardiologie de la Staţionarul II.

Domnul Leonard Chelariu, în pijama galbenă este cel mai inimos voluntar care în ciuda problemelor de sănătate a muncit intens, cot la cot cu voluntarii tineri, ca această secție să arate aşa. S-a urcat pe schela, a dat cu trafaletul, a făcut curățenie iar acum a venit timpul sa-și vadă și de sănătate. Pentru ei ne-am mobilizat toți iar acum știți ce ne-au spus? Ca se simt exact ca acasă!

Vă reamintesc că secţia de cardiologie a Stationarului II din Reşiţa a fost renovată de voluntari în doar 5 zile.

Cele mai citite

Related Articles