Primăria Reşiţa aşteaptă achitarea plăcuţelor de identificare a imobilelor

1233

Asociaţiile de locatari/proprietari din municipiul Reşiţa care nu au achitat contravaloarea plăcuţelor de identificare a imobilelor montate, sunt invitate să se prezinte în cel mai scurt timp la casieria Primăriei Municipiului Reşiţa situată în corpul 1 din Piaţa 1 Decembrie nr. 1 A, pentru achitarea contravalorii acestora.

Conform unui comunicat, valoarea unei plăcuţe este de 73 de lei pentru fiecare scară.

Acţiunea de montare a plăcuţelor de identificare a imobilelor s-a făcut conform HCL nr. 375/2018. Conform acesteia, fiecare asociaţie este obligară să achite contravaloarea plăcuţei, în termen de trei luni de la data intrării în vigoare a acestei hotărâri.

În cazul în care în termenul prevăzut de trei luni, asociaţiile de proprietari nu achită contravaloarea plăcuţelor achiziţionate, acestea vor fi sancţionate contravenţional cu amendă de 400 de lei.

foto primaria-resita.ro

2 COMENTARII

  1. Domnul primar cu tot cu specialiști lui nici nu știu sa fure, dar când ești nesatul și vesezi doar bani, asa se întâmplă, iei țeapă nene primare. Urmează ca asociațiile de proprietari sa îl dea în judecată, nu avea voie sa monteze plăcuțe fără acceptul asociațiilor. Succes în instanță asociațiilor de proprietari.

  2. 1+1 fac 2 tot timpul, cine le-a comandat? S-a facut factura? Mie mi se pare ca asta e ca faza tiganilor cu burlanele…. Si apropo pt ce platim impozitul?

Comentariile sunt închise.