[FOTO] „Între noi.Rămâne între noi”, de la ora 22, Elisabeth Ochsenfeld

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:00 , la emisiunea „Între noi.Rămâne între noi”  ne întâlnim cu artistul plastic  Elisabeth Ochsenfeld alături de care vom face filmul unei vieți de la Timișoara la Heidelberg până azi la Casa bunicilor din Gărâna.

 Elisabeth Ochsenfeld a plecat în Germania, în anul 1986, unde a expus, a pictat, a făcut grafica, una dintre lucrările sale fiind coperta albumului Cantofabule al formației Phoenix, din păcate respinsă de cenzura comunistă.

La Academia de Științe din Heidelberg a lucrat peste 20 de ani la un proiect de documentare a «drumului mătăsii». În paralel a creat Casa Bunicilor de la  Gărâna, din anul 1991, dar și  un așa numit «residency award» pentru artiști, la Heidelberg și Frankfurt.

De 11 ani, la Gărâna Elisabeth Ochsenfeld organizează o tăbără de creație artistică, pe perioada festivalului de jazz, la Arthouse Gărâna-Wolfsberg – o casă tradiţională de pemi, transformată de plasticianul german de origine română Elisabeth Lili Ochsenfeld în atelier de artă plastică, spaţiu expoziţional, muzeu, spaţiu de locuit şi loc de întâlnire pentru artişti de pe meridianele lumii,în data de 13 iulie.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteţi intra în direct cu distinsa noastră invitată.

Petreceți o seară de vară ACASĂ, pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles