Şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici s-a alăturat proiectului umanitar “Adoptă un salon”!

Oamenii mari au şi suflet mare! O dovedeşte şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Popovici s-a alăturat proiectului umanitar “Adoptă un salon”. Acesta a donat o bună parte din materialele care vor fi folosite la reabilitarea celor 3 saloane de cardiologie de la Staţionarul II. În plus, în 11 şi în 12 iulie va participa ca voluntar la renovare. Popovici invită cetăţenii din municipiu să vină într-un număr cât mai mare şi să se implice în acest proiect important pentru comunitate.

“Mă bucur că pot participa la acest exerciţiu de sprijin al comunităţii, din care cu toţii facem parte. Eu particip cu mare parte din materialele necesare renovării acestor 3 saloane de la secţia de Caradiologie a Staţionarului II, dar mai mult atât Joi cât şi Vineri dacă veniţi la acţiune o să mă găsi cu trafaletul în mână pentru că vreau să mă implic şi din acest punct de vedere şi cu siguranţă iniţiativa mea nu se va opri aici. Mai devreme sau mai târziu, din păcate toţi putem ajunge în acest spital şi de aceea este bine să ne implicăm, atât cât putem pentru a avea un mediu cât mai curat şi cât mai sănătos în incinta spitalului”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraș Severin, Ionuţ Popovici.

Iniţiativa acestuia merită lăudată deoarece Ionuţ Popovici împreună cu familia domniei sale au ajutat şi în trecut alte campanii umanitare şi de sărbători a donat alimente şi cele necesare centrelor de persoane vârstnice din judeţul nostru.

În plus, cu materialele de construcţii pe care acesta le-a donat se poate reabilita întreaga secţie de Cardiologie, atât coridorul cât şi grupurile sanitare. Lista rămâne deschisă, cei care vor să ajute şi financiar mai au timp să o facă. La final contează doar rezultatul. Detalii despre cum puteţi dona:

În contul Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii Eftimie Murgu. Nr. Cont: RO52BRDE110SV16556251100.

Vă reamintesc că iniţiativa îi aparţine omului cu suflet mare Lili Gherle, voluntar Crucea Rosie si extrem de implicată în problemele comunităţii. După ce a vazut cum arată cele trei saloane de Cardiologie de la Staţionarul 2 din Reşiţa, a luat atitudine!

Atenţie! Cei care nu pot contribui financiar pot să se alăture proiectului şi să devină voluntari. Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare în 11, 12 şi 13 iulie, la Staţionarul 2 din Reşiţa, de la 8.30 ca să dăm împreună o mână de ajutor!

1 COMENTARIU

  1. Dar un control financiar la spitale când?Amenzi usturătoare Pt administratorii spitalelor vizavi de legea persoanelor cu handicap. Ați vizitat recent un spital încercați sa va puneți in situația unui pacient cu dizabilități nu poți intra in wc USA mai mică decât scaunul mobil la wc nici un dispozitiv de bare mobil. Vicepreședintele consiliului nu trebuie sa stea cu trafaletul in mâna. Pana acum trebuia sa transpire și sa se sacrifice muncind din greu Pt fonduri ca spitalele sa fie cu adevărat folositoare și practice Pt pacienți.Functiile politice distrug TOTUL inclusiv umanitatea.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles