Ziua Internaţională a Dunării la… Moldova Nouă

Casa de Cultură Moldova Nouă, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local, precum și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, pregătește o serie de acțiuni, sâmbătă, 29 iunie pentru a sărbători Ziua Internațională a Dunării.

#DanubeDay

Sub sloganul „Fii activ pentru o Dunăre mai sigură!” de la ora 09.30 se va da startul unei competiții de cros. Peste o oră, în paralel, se vor desfăşura competiții și demonstrații de fotbal și baschet, alături de echipele cluburilor sportive și nu numai. De la 11.00 în sala de sport a orașului Moldova Nouă se va consuma campionatul de tenis de masă, iar de la 18.00 pe Faleza Dunării o competiție de pescuit.

Tot acolo, o oră mai târziu, printr-o expoziție, vor fi vernisate rezultatele atelierului de pictură „Dunărea prin ochii tăi!” (ediția a II-a), atelier pregătit în perioada 24-27 iunie la Casa de Cultură a oraşului. Expoziția va fi precedată de lansarea volumului antologic „Autostrada magică”, ediţie îngrijită de poetul și scriitorul Mihai Leonte.

În aceeaşi zi, în intervalul 10.00 – 17.00, va putea fi vizitat şi Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Moldova Nouă.

Persoanele care vor participa la cel puțin una dintre acțiunile sportive vor fi răsplătite cu premii și diplome simbolice. Doritorii se pot înscrie de până joi, 27 iunie la competiţiile prevăzute a se desfăşura.

Sursa: facebook moldova nouă

Cele mai citite

Related Articles