Inspecţia Muncii: O nouă versiune a aplicaţiei Revisal va fi disponibilă din 1 iunie 2019

402

O nouă versiune a aplicaţiei Revisal (Registrul General de Evidenţă a Salariaţilor), 6.0.7., va fi disponibilă din 1 iunie 2019, a anunţaţ joi, Inspecţia Muncii, transmite Agerpres.

Instituţia precizează că după această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip .rvş generate sau validate prin versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicaţiei Revisal. Noua versiune a aplicaţiei Revisal 6.0.7 va cuprinde actualizări ale codurilor COR, precum şi o serie de modificări ce urmează a fi descrise pe site-ul Inspecţiei Muncii, www.inspectiamuncii.ro, secţiunea REGES. Versiunile Revisal 6.0.5 şi 6.0.6 vor funcţiona în paralel cu versiunea nouă pentru o perioada de cel puţin două luni.

În perioada 31 mai 2019 ora 14:00 – 01 iunie 2019 ora 12:00, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidenţă a salariaţilor va fi indisponibil ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanţă programate.

Angajatorii, care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor mai putea transmite registrul începând cu data de 31 mai 2019. Pentru actualizarea aplicaţiei Revisal este recomandat să fie urmate instrucţiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare.

Inspecţia Muncii precizează că, pentru securitatea datelor, este indicat ca, înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să fie efectuată o copie de siguranţă a bazei de date.

sursa Agerpres

foto inspectiamuncii.ro