CUSTOM ajută Reșița să renască. Cetățenii sunt încurajați să-și închirieze locuința între 5-7 iulie

Reşiţa va fi capitala rock-ului, în această vară. Festivalul CUSTOM, aflat la a doua ediţie, aduce pe scena din Poiana Golului, artişti consacraţi din Europa şi Statele Unite ale Americii.

Pe listă se află Uriah Heep, care împlinesc 50 de ani de la înfinţare, The Rasmus, Udo, Doro sau Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra.

Primarul Reşiţei, Ioan Popa spune că evenimentul ce va avea loc în perioada 5-7 iulie, va fi mai mult decât un festival, care poate aduce în oraş 15.000 de
oameni.

Reşița are un potențial turistic extraordinar însă nimeni nu a exploatat, cu adevărat, locurile incredibile cu care am fost înzestrați. A venit timpul ca România să audă de Reşița! Să o cunoască. Să îi simtă pulsul şi să îi recunoască valoarea. Asta încercăm să facem prin acest festival organizat pe cel mai spectaculos platou, deasupra Reşiței.

Pentru cazarea acestora se mizează pe amenajarea mai multor zone de camping, în bazele sportive ale Primăriei, dar şi la Secu şi Râul Alb. De asemenea, se vor face şi cazări în căminele liceelor din Reşiţa.

Reşiţenii sunt încurajaţi să-şi închirieze apartamentele goale, aşa cum se întâmplă şi în alte oraşe ale ţării.

CUSTOM Reşiţa este povestea omului liber care simte şi gândeşte, care nu este îngrădit de norme, care redescoperă o nouă legătură cu muzica de calitate şi natura, deasupra unui oraş industrial, care este în plin proces de CUSTOMizare.

Cele mai citite

Related Articles