Veşti bune de la Ministerul Muncii pentru pensionarii din Caraş-Severin

Reînființarea unui punct de lucru al Casei Județene de Pensii Caraș-Severin la Caransebeș, va deveni, în scurt timp, realitate. Solicitarea, venită din partea senatorului Marcel Vela, a primit acceptul Ministerului de resort.

Puncte de lucru, spune Directorul Casei Județeane de Pensii, Dorin Brăilă, vor fi deschise în mai multe localităţi ale judeţului. Într-o primă fază se au în vedere, în afara municipiului Caransebeş, oraşele Moldova Nouă, Oraviţa şi comuna Bozovici.

Directorul Casei Județeane de Pensii spune că va participa personal la aceste întâlniri. Programările vor avea loc săptămâna, în funcţie de orarul ce urmează a fi stabilit ulterior.

Iniţiatorul demersului, senatorul PNL Marcel Vela, spune că este necesar ca în aceste birouri să funcţioneze, inclusiv oficii de procesare a dosarelor de pensionare.Astfel, se va pune capăt calvarului suportat de pensionari, plimbaţi din localităţile lor zeci de kilometri pentru soluţionarea dosarelor, a precizat Marcel Vela .

Amintim că în 2015, în Caraş-Severin au fost închise filialele locale, iar pentru orice problemă, pensionarii trebuie să se deplaseze până la Reşiţa.

Cele mai citite

Related Articles