Curățenia de primăvară i-a scos la muncă pe lucrătorii marilor complexe hoteliere din stațiunea Băile Herculane!

Apropierea deschiderii sezonuui turistic și vremea frumoasă pe Valea Cernei în această perioadă i-au scos la curățenia de primăvară pe lucrătorii complexelor hoteliere din stațiunea Băile Herculane!

Aceștia au plantat flori pe terasa hotelurilor și au sădit arbori ornamentali în spațiile verzi de lângă complexele hoteliere, dar au colectat și o mare cantitate de deșeuri din apropierea unităților de cazare!

Am ales această săptămână pentru că a fost și ORA PĂMÂNTULUI în zilele trecute și ne-am dorit să ne implicăm cu toții, în primul rând să facem o acțiune de echipă, pentru că ne bucură fiecare moment pe care putem să-l speculăm ca să fim împreună! Ne dorim să ne implicăm activ, astfel încât stațiunea să fie mai frumoasă, ne dorim ca zona din jurul hotelurilor noastre să fie cât mai curată și cât mai aproape de natură, ne dorim să dăm un bun exemplu și ne bucurăm de acest moment, nu numai pentru a curăța zona, ci și pentru a planta flori de care ne vom bucura la vară și pentru a planta niște pomi pe care sperăm să-i lăsăm moștenire celor ce vor veni în stațiune mulți ani de acum înainte!, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles