Horoscop 27 martie 2019

Berbec

Nu mai ai rabdare. Urmeaza sa te intalnesti cu o persoana draga tie care te umple de energie pozitiva doar cu un simplu zambet. Poate fi cineva din familie sau chiar un prieten bun din copilarie.

Taur

Cineva iti da tarcoale toata ziua si se joaca cu nervii tai. Cu toate ca te stie foarte calm de obicei, astazi o sa aiba o surpriza. Nu ai deloc de gand sa-i faci pe plac.

Gemeni

Nu dispera daca nu ai reusit de prima data sa faci ceea ce ti-ai propus. Daca vrei sa ai succes va trebui sa inveti sa perseverezi. Deci, mai incearca odata.

Rac

Ai parte de o zi lunga astazi. Vei avea de alergat pentru a rezolva o serie de treburi care presupun si statul pe la ghisee. Stii vorba aceea: ghinion…

Leu

O zi interesanta la birou. Sefii iti propun sarcini profesionale noi si merg pe mana ta, indiferent cum actionezi. Analizeaza bine daca accepti, pentru ca nu va fi deloc usor!

Fecioara

Inca de dimineata ai fost prost dispus, nici cafeaua nu ai baut-o cu placere. La birou e multa agitatie si te deranjeaza colegele care susotesc fara oprire de cateva zile. Precis pun ceva la cale…

Balanta

Astazi esti preocupat cu treburi ce tin de gospodarie. La munca incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu o persoana cu care te-ai certat zilele trecute. Nu agrava situatia.

Scorpion

De un timp ai senzaţia ca seful are ceva cu tine. Oricate eforturi faci sa fie totul bine, el nu pare deloc multumit. Nu mai pune la suflet, cheama-ti un coleg la o cafea si relaxează-te putin.

Sagetator

Esti nerabdator sa-ti intre niste bani. Ai planuri mari de cumaraturi si nu mai vrei sa astepti. Gandeste-te mai serios daca chiar ai nevoie de toate lucrurile acelea de pe lista.

Capricorn

E o zi mai linistita la muna, dar ti se pare un chin sa stai in birou si sa asisti la aroganta cu care se poarta unii dintre colegii tai. Incearcă sa-i eviti, poate iti gasesti ceva de lucru in alta incapere.

Varsator

Nu esti in cea mai buna forma astazi. La birou e multa munca si agitatie, iar persoanele care se perinda incontinuu prin jur, nu te lasa sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. Mai bine iti luai o zi libera.

Pesti

Esti o persoana cu suflet mare, poate prea mare si ceilalti stiu asta. Ai grija sa nu incerce cineva sa profite de generozitatea ta, mai ales ca nu iti merge tocmai rau din punct de vedere financiar.

De același autor

Related Articles