[FOTO] Victor Ponta la Reșița: Pro România va schimba PSD-ul!

Afirmaţia a fost făcută astăzi la Reşiţa de preşedintele partidului, Victor Ponta. Acesta s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţii organizaţiei din Caraş-Severin, într-un turneu pe care îl face în ţară. Fostul premier a precizat că proiectul ProRomânia prinde rădăcini în toate judeţele. În discursul său, Ponta a spus că România este blocată din cauza dosarului lui Liviu Dragnea. Mai grav este că în momentul actual, corupţia devine instituţionalizată.

Victor Ponta a fost primit cu pâine și sare, iar în conferința de presă a vorbit şi despre obiectivele alegerilor europarlamentare.

„Adevărata miză a alegerilor din 26 mai este una singură. Cât de multe poate să ia Pro România faţă de PSD, ca să convingem cât mai mulţi parlamentari, primari, consilieri, militanţi de la PSD să vină alături de noi şi să-l dăm jos pe domnul Dragnea de la Cameră şi pe doamna Dăncilă de la Guvern. În rest, PNL, USR, iau mai multe voturi, mai puţine, e ok. E o dispută între ei, acolo pe partea dreaptă”.

Victor Ponta a fost însoţit în vizita de la Reşiţa de alţi doi foşti premieri ai României, Mihai Tudose şi Sorin Cîmpeanu, iar din echipă au mai făcut parte Daniel Constantin, copreşedinte Pro România, Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, şi deputaţii Ion Mocioalcă şi Ion Spânu. Vineri, 22 martie echipa Pro România se va afla la Timişoara.

Cele mai citite

Related Articles