Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială a ajuns la ediţia a VI-a

Devenit un eveniment tradiţie Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a va avea loc în această seară de la ora 18.00 pe scena Atenului Român.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social. În acest an, pentru cele 18 categorii, au fost nominalizate peste 470 de persoane şi instituţii din întreaga ţară.

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale. Spectacolul serii va fi oferit de Horia Brenciu și HB Orchestra.

Poveștile frumoase n-au rămas și nu vor rămâne niciodată nespuse, mulţumim Radio Românis Reşiţa pentru promovare şi profesionalism” a spus Doru Buzducea, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au stabilit și anul acesta câștigătorii!.

Accesul în sală este permis de la 17.00 până la ora 17.50 și se face pe bază de bilet.

Vă reamintim că managerul Radio România Reşiţa, Laura Sgaverdea, în urma nominalizării din 2015 a obţinut Premiul Jurnalistul Anului în Asistenţă Socială, iar anul trecut a primit Distincţia de Excelenţă pentru Promovarea Asistenţei Sociale în mass-media.


Cele mai citite

Related Articles