Atac la o şcoală din Oslo: Un elev a rănit 4 oameni

Un elev a atacat cu un cuţit şi o furculiţă 4 persoane într-o şcoală din capitala Norvegiei, Oslo. El a furat ustensilele din cantina şcolii.

Băiatul a rănit un profesor si alti trei membri din staff-ul unitatii de invatamant “Brynseng School”, potrivit The Independent. Toate victimele au fost transportate la spital, rănile fiind minore.Ulterior, politistii au precizat ca s-au gasit si urme de muşcături pe răniţi.

Tânărul a fost arestat de politisti, însă motivul din spatele atacului nu se cunoaşte momentan.

Sven Christian Lie, de la Departamentul de Poliţie din Oslo, a precizat că a fost deschisa o ancheta pentru a investiga incidentul, iar ofiterii stau de vorba cu martorii.

“Este vorba despre un baiat foarte tanar, care a fost arestat. Nu pot da informatii despre nivelul de clasa. A fost retinut în şcoală”, a spus el.

De asemenea, mai multi agenti au rămas, înarmaţi, la şcoala, pe intreg parcursul diminetii. Câţiva elevi au fost martori la atac, însă nu au fost răniţi.

Alarma s-a dat la ora locală 08:30 (09:30 – ora României), iar primii ofiţeri au ajuns la faţa locului în mai puţin de 10 minute.

Conducerea şcolii a refuzat să comenteze pe marginea atacului.

De același autor

Related Articles