[FOTO] “Venerabilii” urbei şi-au văzut visul cu ochii: au vizitat Radio Reşiţa

685

În prag de Ziua Internaţională a Femeii, pensionarii afiliaţi Asociaţiei „Venerabilii” din Reşiţa au vizitat Studioul Teritorial de Radio din municipiul de pe Bârzava, o dorinţă mai veche a acestora şi totodată o surpriză pentru doamnele organizaţiei pusă la cale de organizatorul excursiei, Sorin Schveinert şi managerul Radio Reşiţa, Laura Sgaverdea.

Vârstnicii şi-au dorit să cunoască oamenii din spatele vocilor radioului lor de suflet, să stea de vorbă cu reporterii, redactorii şi realizatorii de materiale şi emisiuni şi să vadă locul din care ajung zilnic în casele lor ştirile, reportajele şi muzica.

Membrii asociaţiei veniţi în număr mare au purtat discuţii cu managerul Studioului Teritorial de Radio, Laura Sgaverdea, au depănat amintiri cu aceasta, mulţi dintre dumnealor cunoscând-o din anii precedenţi, dar şi din emisiunile radio şi TV.

Conform organizatorilor, venerabilii au mai vizitat astăzi şi Mănăstirea Sfântul Ilie de la Izvor din Bocşa, iar joi, 7 martie vor participa la balul de 8 Martie organizat la baza de agrement a ştrandului din cartierul Lend din municipiul de pe Bârzava.

(Hardy Cvoica)