Operațiunea “Mărțișorul rutier” pentru conducătoarele auto!

1340

Lucrătorii Serviciului Rutier din cadrul Poliției orașului Băile Herculane au ieșit încă de la primele ore ale acestei zile pe străzile stațiunii de pe Valea Cernei, oprind conducătoarele auto aflate în trafic pentru a fi primii care le oferă simbolul primei zile de primăvară – mărțișorul!

Echipajul format din agent șef principal Ion Domilescu și agent Gabriel Artinescu a început acțiunea în zona Parcului Vicol, deplasându-se apoi în zona Pieței agroalimentare și Liceului Hercules, oprind autoturismele conduse reprezentantele genului aflat astăzi în centrul atenției! Dacă unele conducătoare auto se așteptau la gestul polițiștilor, altele au rămas surprinse, la semnul de oprire pregătindu-și deja documentele! Toate, însă, au apreciat această acțiune a rutieriștilor de pe Valea Cernei, care au dorit să arate în acest fel atenția lor pentru participantele din fiecare zi la traficul rutier!

Acțiunea a fost coordonată de comisarul-șef Gheorghe Nicolae Băcanu – comandantul Poliției orașului Băile Herculane : Acțiunea de astăzi a fost realizată deoarece ziua de 1 Martie este un bun prilej să oferim doamnelor și domnișoarelor un mărțișor și, de asemenea, să le oferim o primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic!

O acțiune similară a fost realizată în această dimineață de polițiștii biroului rutier din Reșița. Șoferițele au fost oprite pe străzile din oraș și au fost “amendate” cu mărţişoare.

Paul-Sever SMADU