[AUDIO] Municipiul Caransebeş a rămas fără postul de city manager

Şedinţa Consiliului Local al municipiului Caransebeş, desfăşurată miercuri, 27 februarie, nu a fost deloc liniştită. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi, introdus la cererea primarului Felix Borcean, a vizat desfiinţarea postului de city manager, funcţie ocupată de liberalul Andrei Ungur.

Edilul Borcean şi-a motivat decizia în expunerea de motive ataşată proiectului de hotărâre, prin faptul că salariul administratorului public este mare, atribuţiile acestuia pot fi îndeplinite şi de viceprimar, iar în contextul economic şi legislativ nu se mai justifică păstrarea acestei funcţii în structura Primăriei.

“Sunt afectat în primul rând de modul în care a făcut-o, având în vedere colaborarea, era plăcut ca cel puţin dimineaţă când s-a gândit la acest proiect de desfiinţare a postului de administrator public, să mă cheme şi să-mi spună. Eu am aflat în jurul orei 12.00, când a fost depus la registratură. Ca administrator, aştept decizia, să vedem cât va fi preavizul, ce va scrie în ea. Ca administrator, o să mă consult cu avocaţii să vedem în ce măsură se poate ataca această decizie”, a declarat la finalul şedinţei, Andrei Ungur.

City manager Andrei Ungur

Proiectul a fost votat de consilierii PSD şi doi dintre cei ai Partidului Naţional Liberal.

Valentina Adam

foto primăriacaransebes.ro

Cele mai citite

Related Articles