PNL Caraș-Severin are două locomotive!

1526

Organizația PNL Caraș-Severin este singura din vestul țării, care are două locomotive. Este vorba de senatorul Marcel Vela, președintele organizației și primarul Reșiței, Ioan Popa. Afirmația a fost făcută astăzi, de vicepreședintele PNL, Gheorghe Falcă, responsabil pe zona de vest a țării, la ședința Biroului Permanent Județean al PNL CS.

În cadrul întrunirii au fost prezentate și analizate sondajele de opinie privind încrederea în liderii politici locali, realizate la sfârșitul anului trecut, de  Novel Research. Conform chestionarelor,  Vela are un grad de încredere în rândul electoratului cărășan de 50,2%, iar Popa de 47,6%.

Liberalii cărășeni au constituit echipa de campanie electorală, precum și strategia ce urmează a fi adoptată în alegerile europarlamentare din acestă primăvară, respectiv pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

La ședința de astăzi au venit toți liderii liberali din județ. Inclusiv, primarul și viceprimarul Reșiței, deși aceștia au anunțat că au demisionat din BPJ. Se pare că securea războiului a fost îngropată pentru că liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a ținut să precizeze că la secretariatul partidului nu s-a înregistrat nicio demisie.

Gheorghe Falcă a fost trimis în teritoriu de președintele Ludovic Orban pentru a aplana orice conflict ce poate apărea în filialele liberale din vestul țării. El va explica pe larg situația, astăzi, într-o emisiune interactivă la Radio Reșița, ce va începe la ora 22.00. Puteți interacționa cu liderul liberal sunând la telefoanele: 0255 206061 sau 0255 206062.

(Sebastian Dragomir)