Horoscop 20 februarie 2019

Berbec

Chiar daca esti foarte prins cu munca, ia o pauza astazi si indreapta-ti atentia si asupra familiei. Cineva are nevoie de sprijinul tau. Daca-i esti alaturi in aceste momente, ii va fi mult mai usor.

Taur

Ti se face o propunere. Ceva ce are legatura cu ceea ce faci, dar la alt nivel. Problema e ca implica si o investitie financiara din partea ta. Cantareste bine informatiile si gandeste-te si pe termen lung.

Gemeni

Ai parte de o zi cu adevarat linistita. Nu se intampla nimic notabil, nici la job, nici acasa. Doar partenerul este mai agitat. Daca nu se va linisti in scurt timp, iti va transmite si tie starea. Vezi, poate poti sa il ajuti cu ceva.

Rac

Va trebui sa renunti astazi la pauza pentru ca mai ai mult de munca si risti sa nu termini la timp ceva urgent. Iti iei, insa, revansa seara la evenimentul la care vei participa. Incearca, totusi, sa te si odihnesti. Maine te intorci la job.

Leu

Ceea ce se intampla la munca, te tine in tensiune cateva ore, dar reusesti, totusi, sa iti mentii calmul. Partea buna e ca experienta de astazi iti va fi de mare ajutor in viitor. Nu te lasa influentat de un zvon raspandit de o persoana necunoscuta.

Fecioara

Astazi te simti plin de energie si reusesti sa-i contaminezi si pe cei din jurul tau. Dupa-amiaza primesti o veste care te pune pe ganduri, dar te linistesti imediat ce afli ca totul a fost o alarma falsa.

Balanta

Astazi ajungi la concluzia ca esti norocos. Ceea ce se intampla pe la pranz te va face sa crezi asta, desi nu esti genul de persoana care sa fie preocupata de asa ceva. Nici spre seara nu iti trece uimirea.

Scorpion

Astepti o vizita din partea unei rude a partenerului de viata si vrei sa faci o impresie buna. Dupa ce cumperi de toate si faci casa “luna” aflii ca musafirul asteptat amana sosirea. Te simti oarecum usurat.

Sagetator

Ai rabdare! Acesta este indemnul pe care-l vei auzi cel mai des astazi. Timpul trece greu si pare ca nu se intampla nimic. Situatia se schimba spre seara cand te intalnesti cu cei mai buni prieteni. In sfarsit ceva actiune!

Capricorn

Esti asteptat la un eveniment, insa din cauza programului incarcat de la munca nu mai ajungi. Cel mai bine ar fi sa anunti asta din timp, altfel, cei care te asteapta s-ar putea supara pe tine.

Varsator

Urmeaza o sedinta la locul de munca si nu stii la ce sa te astepti. Indiferent ce se hotaraste, incearca sa iti pastrezi calmul. Nu reactiona imediat. Gasesti tu o solutie mai tarziu.

Pesti

Ai aflat ceva si nu iti vine sa crezi ca este adevarat. Ceea ce intampla pare a fi decupat dintr-o secventa de film… Esti hotarat sa faci cercetari si sa aflii care este realitatea. Vei fi surprins…

De același autor

Related Articles