[ VIDEO-AUDIO] CSM Reșița, la egalitate cu echipe de Liga a II-a. Azi, în Valea Domanului, a fost Ripensia

523

Fotbaliștii de la CSM Reșița continuă seria jocurilor amicale. În Valea Domanului a mai venit încă formație de Liga a II-a.  Sâmbătă, 16 februarie elevii lui Leontin Doană s-au aflat față în față cu o altă adversară de calibru, formația de Liga a II-a, Ripensia Timișoara.

Antrenată de bănățeanul Alexandru Pelici, Ripensia a fost un adversar foarte bun pentru reșițeni. Partida a fost una echilibrată și aceasta s-a văzut în rezultatul final. 1-1 a fost în final, dar timișorenii s-au aflat în avantaj încă din prima parte a jocului.

Adrian Zaluschi a fost cel care a marcat din penalty-ul acordat de centralul întâlnirii, reșițeanul Dorin Voina. Rosso-nerii din Valea Domanului au reușit egalarea pe finalul jocului prin reușita lui Daniel Ene.

A fost un test util și mă mulțumeste evoluția băieților, afirmă  antrenorul principal al reșițenilor, Leontin Doană:

De cealaltă parte, Alexandru Pelici apreciază valoarea gazdelor și își dorește ca echipa sa să reușească să rămână pe o poziție onorantă în eșalonul secund:

Tot în această săptămână, CSM Reșița, cu mulți juniori în lot a trecut de formația Progresul Ezeriș. S-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Vlădia, în prima parte a jocului.

Vineri, 22 februarie la Reșița este așteptată formația CS Dumbrăvița, după care CSM Reșița se pregătește de primul meci oficial din 2019.

Cristina Corocan