Horoscop 12 februarie 2019

Berbec

Partenerul de viata te anunta ca nu poate sa-ti fie alaturi intr-un moment special. Desi te intristezi, stii ca motivul sau este unul intemeiat. Nu-i nimic, poti sa-i povestesti tu totul, seara, cand va intalniti. 

Taur

Astazi ai in program o activitate culturala. Mergi la teatru, la o expozitie sau cauti pe cineva sa-ti dea lectii de canto sau dans. O sa constati ca tot ce are legatura cu arta te relaxeaza.

Gemeni

Este normal sa vrei sa cumperi tot ceea ce iti place, insa gandeste-te ca uneori este bine sa fii cumpatat cu banii. Mai ales ca treci printr-o perioada mai gri din punct de vedere financiar…

Rac

Te trezesti prins la mijloc intr-o discutie in contradictoriu intre doi amici. Ai vrea sa le spui ceea ce crezi tu legat de disputa lor, insa te temi ca nu vor reactiona corect. Mai bine nu te baga.

Leu

O persoana straina iti sare in ajutor intr-o problema. Desi cei din familie nu s-au implicat, nu le reprosa. Stii bine ca nu aveau cum sa te ajute.

Fecioara

Este posibil sa pleci intr-o deplasare. Nu te incanta ideea de a sta pe drumuri cateva zile, insa nu ai cum sa scapi. Nu are rost sa faci caz din asta. Pana la urma voiajul se va dovedi chiar placut.

Balanta

Te preocupa felul in care evolueaza relatia cu cel drag si te gandesti tot mai serios la viitor. Cei din anturaj incep sa te tachineze. Nu te supara pe ei, pentru ca, in realitate, se bucura pentru de tine.

Scorpion

Vor avea loc ceva schimbari in zona carierei, dar nu te vor afecta prea mult. Acasa, in schimb, vor fi cateva modificari mai serioase. Nu e vorba de alta locuinta, ci mai degraba de mobilier sau haine. 

Sagetator

Te deranjeaza ceva in viata de cuplu si nu vrei sa spui imediat ce te apasa, insa in cateva zile realizezi ca daca nu discuti cu cel drag, este posibil sa te enervezi si mai rau. Nu mai astepta, lamureste problema!

Capricorn

Ai mari sanse sa faci ceva ce te va propulsa direct pe primele pozitii din companie. Nici ca ai putea sa iti doresti altceva. Totusi, cantareste bine lucrurile inainte de a te baga in ceva din care nu vei mai putea iesi chiar atat de usor.

Varsator

Te asteapta o saptamana plina, nu neaparat doar la job, ci si in viata privata. Ca sa nu ratezi ceva, incearca sa-ti planifici totul. Partenerul ar fi foarte efectat daca nu vei reusi sa faci ce te-a rugat.

Pesti

O zi nebuna la job: telefoane, mailuri, sedinte – cam asa va arata ziua ta de lucru azi. Va fi nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare si calm pentru a putea face fata provocarilor.

Cele mai citite

Related Articles