VIDEO: Accident de circulație provocat de un șofer de microbuz care transmitea live pe facebook

Un accident de circulație a avut loc luni dimineață pe Autostrada Transilvania, accident provocat de un şofer de microbuz care făcea live pe Facebook în timp ce conducea. Cinci oameni au ajuns la spital cu multiple traumatisme şi fracturi.

În imaginile transmise live pe Facebook se vede că șoferul are telefonul în mână când încearcă să depășească un TIR.

Bărbatul pierde însă controlul volanului, intră în barierele dintre sensuri și este lovit din spate de o autoutilitară. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

Șoferul și cei patru pasageri au ajuns la spital. Starea lor este stabilă, dar medicii nu exclud apariția unor complicații

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, conf. dr. Adela Golea, a dezvăluit care este starea actuală a celor cinci victime:

Pacient #1: politraumatism, traumatism cranio-cerebral, cu corp străin implantat. Pacientul se află, la momentul prezentei informări, în sala de operație.

Pacient #2: traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial sever cu epistaxis, traumatism toraco-abdominal, fractură humerus. Pacientul a fost internat în Secția Clinică ATI I.

Pacient #3: luxație humerus, cu plagă complexă de axilă. Urmează să se intervină chirurgical.

Pacient #4: traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, plăgi complexe. Pacientul se află în Secția Clinică Chirurgie Generală I.

Pacient #5: traumatism cranio-cerebral, escoriații membre. Pacientul se află sub observație.

Cele mai citite

Related Articles