Horoscop 3 februarie 2019

Berbec

Esti vedeta acestei zile, pentru ca se vorbeste despre tine in diverse medii, spre tine se indreapta acum cele mai interesante vesti si tot tu esti erou principal in tot felul de actiuni din preajma ta. Joci un rol in treburile multor persoane, te implici cu inima deschisa si cu energie maxima, pentru ca doresti sa fii de ajutor. Nimic nu e mai placut pentru tine decat sa vezi atata lume ca apeleaza la tine, te cauta, iti cere parerea si sprijinul, fiind un semn ca esti apreciat iar valoarea ta este recunoscuta. Lasa modestia la o parte si foloseste-te de atuurile tale, pentru ca sigur detii ceva numai al tau care te scoate foarte bine in evidenta si de care au altii nevoie.

Taur

Mare grija la tonul pe care il folosesti astazi in relatia cu o persoana cu care nu te mai intelegi foarte bine de la o vreme. Sunteti amandoi iritati, irascibili, si orice fleac va poate aduce pe marginea unei despartiri agresive. Nervii ajung la cote maxime si de o parte si de alta incat vei vedea ca finalul acelei colaborari e din ce in ce mai aproape. Daca ajungi la concluzia ca nu mai are rost sa lupti pentru a salva relatia, ca nu mai are nimic bun de oferit, poate ar fi bine s-o inchei, dar pe cale pasnica, lasand totusi loc de buna ziua. A va arunca unul altuia injurii, nu e chiar asa de placut

Gemeni

Pe parcursul unor proiecte mai vin si momente dificile cand sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie sa-l privesti ca pe un esec, ci ca pe un pret care merita platit. Sunt momente cand spui da la ceva la care, alta data, ai fi spus tare nu, sunt si situatii la care trebuie sa renunti desi tare ai fi vrut sa le continui. Sunt si momente cand suporti idei, oameni sau stari de lucruri cu care nu esti de acord cu nici un chip, dar n-ai incotro. Ai rabdare, toate acestea isi vor arata latura constructiva si frumoasa intr-un final, ca atare nu le lua in tragic, ci ca pe niste indrumari in beneficiul tau. Nu imediat, insa!

Rac

Uneori, lucrurile se vad mai bine cu ochii mintii decat cu cei fizici, ca atare bazeaza-te pe capacitatile tale extrasenzoriale, chiar daca ai spune ca nu le ai. Ba da, le ai, si acum poti descoperi aspecte pe care, altadata, nici nu le-ai remarcat, poti simti chestii de finete pe care altadata le-ai fi neglijat, deci ascute-ti cumva simturile cele mai fine. Esti o antena foarte receptiva la lucruri subtile, nu la cele pe care oricum le vede toata lumea, ca atare indreapta-ti atentia spre talentele tale native de… clarvazator, pentru ca nici n-ai idee ce vei observa cu ochiul tau tainic!

Leu

Abordezi o atitudine care nu ti se potriveste si care nu lasa o impresie prea buna despre tine. Esti cam cinic, dar folosesti ironia cu tenta malitioasa, de parca ai vrea sa dai cuiva peste nas sau sa te razbuni pe cineva care ti-a creat unele probleme. Nu folosi aceeasi arma ca si inamicii tai, pentru ca nu asa ii vei convinge ca tu le esti superior. Mergi pe calea corecta, fii cinstit cu oricine, evita orice gest prin care altul ar putea avea ceva de suferit si pana la urma corectitudinea va invinge. Ispita de a face un gest incorect nu va ramane netaxata, ca atare mai bine eviti asemenea greseli. Nu sunt genul tau si te vei simti tot tu ciudat ca ai apelat la gesturi neadecvate caracterului tau curat.

Fecioara

Astepti o aprobare sau un document oficial care sa iti asigure evolutia in planurile viitoare. Fara acea semnatura, nu poti trece mai departe, caci depinzi de ea, altfel risti sa mergi pe o cale ilegala sau incorecta care, mai devreme sau mai tarziu, se va impotmoli intr-un refuz. Fa tot posibilul sa obtii acel act de care depinde succesul unei afaceri, ca sa nu investesti inutil bani, energie si timp intr-o directie care nu este sustinuta de legi clare. Nici nu stii cum te trezesti cu vreo sanctiune daca ignori aspectul legal al planurilor incepute!

Balanta

Nici ratiunea si nici logica nu va decide azi ce trebuie facut, ci e o situatie in care inima isi va lasa amprenta asupra actiunilor tale. Va fi o decizie luata din colaborarea dintre sentimente si instinct, cele care simt exact incotro va merge o problema pe care mintea ta parca nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai invatat o multime de lucruri de-a lungul vietii, pentru ca vei vedea ca tot ceea ce iti transmite vocea ta interioara este ceea ce conteaza mai mult. Lasa emotia sa aleaga ce e mai bine pentru tine!

Scorpion

Incearca sa asculti parerile diferite care se vehiculeaza in jurul tau, sa le cantaresti cu atentie, sa nu ignori pe vreuna doar pentru ca pare ca se bate cap in cap cu alta, pentru ca cel mai bun verdict il vei da numai dupa ce cunosti situatia privita din mai multe unghiuri. Intr-un final, intuitia te va ajuta sa extragi o concluzie buna, dar nu te grabi sa-ti spui ultimul cuvant inca. E nevoie de o analiza aprofundata pe indelete si indelungata, pana intelegi cum stau lucrurile, de vreme ce apar informatii atat de contradictorii care, aparent, nu se leaga. Se vor lega la un moment dat dupa ce vei reusi sa sondezi suficient de adanc in miezul problemei.

Sagetator

Daca atmosfera nu e armonioasa in mediul tau intim, fa tot posibilul sa iesi din acel spatiu undeva unde sa te simti mai bine. Ai nevoie de o calatorie, de o detasare de ceea ce se petrece acasa, pentru ca acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Daca poti face abstractie de tot ce se intampla in mediul tau obisnuit si sa pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar si de persoane complet straine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel incat sa te detasezi de balastul emotional de acasa.

Capricorn

Este o zi exact pe stilul tau, mai linistita, organizata, in care toate evolueaza intr-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totusi, pentru unii, lentoarea aceasta da impresia ca ai fi si indiferent sau neatent la tot ce se petrece in jur si ai putea fi gresit interpretat, ca atare incearca sa dai o alta forma programului zilei, ca sa nu lase impresia ca ai fi comod din fire. Poti folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe indelete de o activitate complicata ce necesita o concentrare crescuta.

Varsator

Culmea ca exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tarie ideilor tale, dar inainte de a te supara pe ei, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca e ceva in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca opozitia lor era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie, pentru ca ai putea sa gresesti si sa regreti ca nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din alta perspectiva.şi

Pesti

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet cu continua sa spui cu tarie ca se poate!

De același autor

Related Articles