[FOTO] ‘’Între noi.Rămâne între noi’’, de la ora 22, Ancuţa şi Sabin Dorohoi

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Din Banatul de Munte, pleacă spre voi colindul gândului bun, indiferent unde v-ați afla !

Împreună, de la ora 22, cu Ancuţa şi Sabin Dorohoi , la emisiunea ‘’Între noi.Rămâne între noi’’.

Sfârşitul lunii ianuarie a adus  reşiţenilor şi bănăţenilor o nouă întâlnire cu regizorul Sabin Dorohoi şi trilogia numită ”Banatul Montan” ce a ajuns la cel de-al doilea episod!

Premiera filmului”Banatul Montan – episodul 2 – Calea Apelor” a avut loc luni, 28 ianuarie, ora 18:30 ,la  Cinema Dacia din Reșița și marți 29 ianuarie, ora 18:00 la Cinematograful Luna 3D din Caransebeș. Protagonistul acestui documentar a fost Ancuţa Dorohoi, aflată într’o nouă ipostază.

Despre acest film, dar şi despre proiectele următoare vom discuta cu Ancuţa şi Sabin Dorohoi în axceastă seară de la ora 22.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cuinvitaţii noştri, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688.

“Dacă primul episod a avut o voce narativă omniscientă a binecunoscutului actor mihai Constantin, dar care nu era prezent în filmare, de această dată există o prezentatoare, Ancuța Dorohoi – sora mea, care merge ”in corpore” prin 26 de atracții turistice din Caraș-Severin și descoperă alături de spectatori povești, legende și informații turistice din regiune. O altă noutate față de primul episod este că de această dată avem o muzică originală, superbă, inspirată din folclorul bănățean compusă special pentru acest film de compozitorul Eduard Dabrowski Boboia, iar afișul filmului este desenat de ”penelul digital” al pictorului nostru reșițean Bogdan Piperiu”, mărturisește regizorul Sabin Dorohoi!

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles