Sumă colosală primită de un român de 47 de ani în Italia. O bătrână i-a lăsat 6 milioane de euro

Un român, în vârstă de 47 de ani, care a avut grijă în Italia de o bătrână timp de 16 ani a simțit că nu a muncit degeaba. După moarte, bătrâna i-a lăsat, prin testament, 6 milioane de euro. Românul, pe nume George Dobre, a câștigat procesul cu rudele femeii și instanța a decis că e singurul moștenitor al banilor femeii.

Românul a avut grijă de italiancă Paula Fagarazzi, în vârstă de 56 de ani, timp de 16 ani, conform wowbiz.ro.

Îngrijitorul femeii, George Dobre, urmează între în posesia moștenirii, în valoare de 6 milioane de euro, după ce judecătorii italieni i-au dat câștig de cauză. Deși testamentul femeii a fost atacat în instanța de rudele acesteia, o verișoara și o mătușa, acesta a rămas valabil în fața judecătorilor din Veneția. Românul a devenit singurul moștenitor al averii.

Rudele femeii au susținut că românul a manipulat-o pe Paula Fagarazzi și așa a făcut-o să-i lase lui toți banii și bunurile. Mai mult, acestea au afirmat că ar exista suspiciuni în ce privește moartea bătrânei.

Procesul a durat doi ani. Magistrații au decis că testamentul femeii este clar și fără echivoc, Paula Fagarazzi i-a lăsat îngrijitorului ei, George, toți banii pe care îi deține.

Cele mai citite

Related Articles