Luptătorii din Cornereva au revenit pe saltea, la primul antrenament din acest an!

Sportivii secției de lupte din comuna Cornereva au început în această săptămână antrenamentele, pregătindu-se pentru participarea, în premieră, la competițiile oficiale care se vor desfășura în acest an!

Reunirea lotului a avut loc la Sala de festivități a Primăriei comunei Cornereva – unde se desfășoară și antrenamentele – fiind prezent întregul lot, care în acest an va evolua pentru prima dată la fazele campionatului național de lupte! Sub supravegherea antrenorului Gore Iliescu, luptătorii din Munții Cernei s-au acomodat cu condițiile de antrenament, după care au exersat diferite proceduri specifice! La primul antrenament din acest an au fost prezenţi : Iulia Garaş, Maria Garaş, Petronela Garaş, Alexandra Brânzei, Simona Şaitan, Sabina Burlacu, Ionuţ Belcotă, David Bijan, Raul Rădulescu, Crăciun Ghinescu, Valentin Duicu, Nicolae Boşneag, Marius Stanciu, Ioan Talpeş Strezariu, Adrian Ursulescu şi Iacob Belcotă.

La sfârșitul antrenamentului, copiii ne-au declarat cum a fost prima zi de activitate sportivă din noul an :

Cum s-au prezentat copii în prima zi de antrenament și care este obiectivul pentru acest an, ne spune antrenorul Gore Iliescu.

Până la sfârșitul acestei luni vor fi legitimați 12 luptători de la secția din Cornereva, care vor participa pentru prima dată la fazele campionatului național de lupte.

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles