Șofer profesionist român mort la volan în Franța. A făcut atac de cord

Spiru Ionuț, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Brăila, care era angajat în Spania ca șofer profesionist a murit în urma unui atac de cord, în timp ce se afla la volan a transmis Realitatea de Brăila.

Ionuț era plecat din țară de mai bine de 10 ani.

Brăileanul și-a început activitatea la o societate din Timișoara, care avea ca obiect de activitate transportul internațional. În urmă cu câțiva ani, Ionuț a reușit să semneze un contract de muncă cu o societate din Spania, tot în domeniul transportului, realizând curse pe ruta Spania, Franța și Germania.

În dimineața zilei de 12 ianuarie, Ionuț și-a sunat șeful spunându-i că nu se simte bine, oferind detalii despre locația sa, moment în care convorbirea telefonică s-a întrerupt. Șeful său a fost cel care a sunat la numărul de urgență, cerând ajutor.

Ambulanța l-a găsit pe Ionuț în apropiere de orașul Toulouse (Franța) fără suflare. Inima tânărului încetase să mai bată. Medicii au încercat să-i efectueze manevrele de resuscitare, însă pentru Ionuț era prea târziu.

Brăileanul fusese acasă de sărbători, unde a petrecut alături de familia sa. Acum, mama și fratele lui Spiru Ionuț au demarat procedurile necesare în vederea repatrierii lui.

De același autor

Related Articles