Permisele ANPA valabile tot anul, iar cele pentru apele interioare şi de şes până la 15 februarie 2019

13497

Anul Nou vine cu veşti bune pentru pescarii amatori. Permisele de pescuit recreativ-sportiv, emise de ANPA în 2018, sunt valabile pentru habitatele piscicole naturale şi anul acesta (n.r.2019).

Tima Andrei – vicepreşedintele AJVPS Caraş-Severin pentru Radio Reşiţa:

Valabilitatea permiselor de pescuit recreativ-sportiv emise de ANPA în 2018 se prelungeşte pentru habitatele piscicole naturale, în cazul judeţului Caraş-Severin, fluviul Dunărea şi în 2019. Pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociaţiile de pescari sportivi, pescuitul recreativ se va desfăşura pe baza permisului de pescuit de culoare albă, emis de ANPA şi eliberat anul acesta de asociaţiile de pescari recreativi. Când vor ieşi la resursa de apă, pescarii sportivi sun nevoiţi să aibă asupra lor permisul de pescuit şi carnetul de membru al asociaţiei, vizat pentru 2019. Posesorii documentelor au obligaţia respectării prevederilor legislaţiei în vigoare privind pescuitul recreativ, a perioadelor şi zonelor de prohibiţie, precum şi a zonelor de protecţie şi refacere a resurselor acvatice vii, au transmis reprezentanţii ANPA.

Tima Andrei a mai spus că, în ceea ce priveşte permisele de pescuit în apele interioare şi de şes din Caraş-Severin, pescarii amatori mai pot ieşi la resursa acvatică cu cele vizate de AJVPS în 2018, până la data de 15 februarie. (Hardy Cvoica)

6 COMENTARII

  1. Trebuia sa lase taxa la locul ei, nu sa se dea mare, psd-ul, ca ajuta cetateni . Dece nu tiparesc cartoane? Nu se aloca bani de la PSD. ..FMM…

  2. Doresc o copie pe Email prin care sa fie demonstrată activitatea în legalitate a ajvps Caransebeș altfel voi plăti permisul la “banatul ” Lugoj care mi-a prezentat deja legalitatea activității sale în Caras- Severin. Mulțumesc.

Comentariile sunt închise.