Conducerea Partidului Pro România s-a întâlnit astăzi cu simpatizanţii din Reşiţa.

UPDATE:

Vizita la vârf a conducerii ProRomânia începută de ieri în judeţul Caraş Severin, continuată astăzi la Reşiţa, constituie începerea anului politic pentru formaţiunea condusă de Victor Ponta. Împreună cu doi foşti miniştrii, Daniel Constantin şi Sorin Câmpeanu, fostul prim ministru PSD a explicat motivele pentru care a ales Banatul, ca prim pas, în noul an politic:

După Banat luna aceasta, echipa de conducere a ProRomânia se va deplasa în Muntenia şi Ardeal pentru ca, pe 24 ianuarie, să fie prezentă la Iaşi, cu ocazia Micii Uniri. Victor Ponta a declarat că a ales începerea anului politic 2019, în Banat şi ca dovadă a aprecierii pe care o arată celor doi noi membrii înscrişi în partid, Ion Mocioalcă şi Ion Spânu, demisionaţi de curând din PSD. La scurt timp după înscrierea în partid, Ion Mocioalcă a fost numit secretar general.

La întâlnirea cu Victor Ponta au fost prezenţi peste 200 de cărăşeni constituiţi în organizaţii la nivelul judeţului. ,,Anunţ cu acest prilej că voi fi pe primul loc pe lista Pro România pentru  alegerile Parlamentului European,, a spus Victor Ponta. Fostul prim ministru a precizat, însă, că va rămâne în Parlamentul României, întrucât în ţară mai este mult de lucru.

Şedinţa a avut loc la Casa de cultură din municipiu, care a continuat cu o conferință de presă în sediul Pro România din Reșița. Victor Ponta, Daniel Constantin, Ion Mocioalcă şi Sorin Câmpeanu au avut o întrevedere în această dimineaţă şi cu episcopul Lucian Mic.

În periplul din Caraş-Severin, ieri au fost inaugurate sediile ProRomânia din Oţelu Roşu şi Caransebeş.

(Marius Căruntu, Răzvan Todor)