A plecat din Marea Britanie spre România dar a fost găsit mort într-o toaletă

Autoritățile britanice au descoperit trupul lui Valentin Dorel Șleapcă, tânărul dat dispărut de familia sa după ce nu a urcat în autocarul din Londra, care trebuia să-l aducă în România. Misterul din jurul dispariției sale nu a fost însă elucidat, deoarece familia crede că tânărul a fost ucis.

Corpul fără viaţă a lui Valentin a  fost descoperit într-o toaletă publică, spânzurat, potrivit tatălui băiatului, care spune, încă, că fiul său nu s-a sinucis, ci ar fi fost omorât. Sora lui Valentin, care se află şi ea în Marea Britanie, confirmă decesul fratelui său şi a precizat, pentru Observator.tv, că doi poliţişti s-au prezentat la adresa unde locuieşte şi i-au adus la cunoştină că fratele său Valentin a fost găsit decedat.

Tatăl lui Valentin spune, însă, că fiul său ar fi fost ameninţat cu moartea în microbuzul care l-a adus la autocar. Tatăl băiatului spune că are ca dovadă un sms trimis de Valentin unui prieten, în care îi spune acestuia că anumite persoane din microbuz vor să-i ia viaţa. Valentin Dorel Şleapcă, un tânăr român de 27 de ani care locuiește în Nottingham, Marea Britanie, trebuia să vină acasă, la Roman, pentru a petrece sărbătorilor de iarnă. Tatăl lui l-a dat, însă, dispărut după ce nu a mai urcat în autocarul care trebuia să-l aducă din Londra în România.

Pe 16 decembrie, tânărul a plecat cu microbuzul din orașul Nottingham până la Londra. Acolo a ajuns la autocarul care ar fi trebuit să-l aducă în România.

Potrivit unei surse, autocarul care trebuia să plece spre România ar fi aşteptat în jur de aproximativ 2 ore venirea tuturor pasagerilor, aduşi cu mai multe microbuze din diferite locaţii din Londra.

Înainte de plecare, după sosirea tuturor persoanelor, şoferii au făcut prezenţa în autocar şi s-au asigurat că toată lumea este prezentă, însă Valentin nu era.

Şoferii şi alte persoane din autocar au început să-l caute pe băiat, însă acesta nu era nicăieri, prin zonă. Nu se precizează cât timp a fost căutat băiatul, dacă şoferii l-au sunat sau au anunţat Poliţia.

Într-un final, autocarul a plecat spre România, lăsându-l pe Valentin în urmă.

De același autor

Related Articles