Antrenorul federal, Octavian Măzăran, s-a aflat în Căsuţa de sticlă, cinstind memoria regretatului său tată, Iosif Măzăran, fost pacient al Spitalului Oncohelp din Timişoara!

684

Căsuţa de sticlă din centrul Reşiţei continuă să fie vizitată şi de performerii din lumea sportului. Antrenor federal de atletism și directorul Clubului Universitatea Reșița, Octavian Măzăran, s-a alăturat Campaniei umanitare ”Muzică pentru viaţă”. Antrenorul campionilor României la disciplina marș, a dorit să le mulțumeacă celor de la Spitalul Ocolhelp din Timișoara, pentru tratamentul de care a avut parte regretatul său tată, fostul antrenor emerit, Iosif Măzăran,în perioada în care se afla în suferință.  

A donat pentru cei aflaţi în suferinţă şi a vorbit despre acest gest nobil în dialog cu Laura Sgaverdea, managerul Radio Reșița:

Casuța de sticlă din centrul Reșiței își va închide porțile duminică,23 decembrie, iar până atunci sunteți așteptați să ajutați bolnavii de cancer, susținând Spitalul Oncohelp din Timișoara

Cristina Corocan