Luptătorul Andrei Franț este numărul 1 în topul Clubului Sportiv Municipal din Reșița

465

Clubul Sportiv Municipal din Reşiţa a dat publicităţii tradiţionalul clasament al celor mai buni sportivi pe anul 2018.


Numărul 1 în acest top este luptătorul Andrei Franţ, care este și antrenorul secund al lotului național al României. Andrei Franț a cucerit, anul acesta, medalia de aur la Campionatele Naționale rezervate seniorilor, găzduite de orașul Reșița. De asemenea a devenit campion national la Naţionalele de lupte pe plajă desfășurate la Constanţa.

Pe poziția a doua se află mărșăluitorul Narcis Mihăilă, care are două titluri de vicecampion al ţării, în proba de 20 de km marş. Pe trei se găsește un alt mărșăluitor Marius Cocioran, vicecampion al României la 50 de km marş, şi medaliat cu bronz la 20 de km, atât în competiţia din iarnă, cât şi la Naţionalele din luna iunie.

Pe următoarele patru poziții să găsesc alți luptători, în ordine: Filip Marin, apoi numărul unu de anul trecut, Vlad Caraş, urmat pe 6, Adam Babaioana, iar pe 7 Maria Rusu, toți fiind medaliaţi la campionatele naţionale.


Locul 8 este ocupat de atletul Ionuţ Dogaru, poziţia a noua revine gimnastului Robert Paşca, iar clasamentul e încheiat de pugilistul Sebastian Niţu, ne-a transmis directul CSM Reșița, Rusalin Fâc.


Cristina Corocan