Seară de poveste pentru copiii care au păşit pragul Căsuţei de Sticlă

147

Sala Palatului Cultural din Reşiţa s-a dovedit neîncăpătoare în după-amiaza zilei de luni, 17 decembrie, în care celui mai mic public reşiţean, în special, i-a fost oferită o seară de poveste autentică. Atât copiii, mai mari sau mai mici, alături de părinţi şi bunici, au asistat şi aplaudat la scenă deschisă musicalul pentru copii “Omul de turtă dulce”.

Cei care au oferit spectacolul plin de viaţă şi dinamism au fost Andrada Samoilă, Ana Maria Cizler, Camelia Ghinea, Florin Ibraşi, Florin Ruicu. A fost un spectacol care s-a bucurat de interactivitatea micului public.

Înaintea reprezentaţiei, în foaierul instituţiei copiii au fost întâmpinaţi de Moş Crăciun. Moşul, foarte vesel, le-a făcut cadouri primite cu mare bucurie.

Pentru că şi copiii la rândul lor au făcut donaţii din puţinul lor la Căsuţa de Sticlă pentru oamenii bolnavi de cancer, Radio Reşiţa a ţinut să-i răsplătească. Astfel că cei mici au primit pungi cu cadouri de Crăciun, în spiritul a ceea ce numim deseori: “Dar din dar se face rai”. La Căsuţa de Sticlă sunteţi aşteptaţi pentru a face donaţii până duminică, 23 decembrie.

(Ada Botezan)