PSD îngroașă rândurile PRO România

368

Fosta președintă a Organizației de Femei Social Democrate Reșița, Elena Borchescu a intrat în organizația județeană PRO România Caraș-Severin. Au semnat adeziuni și fostele vicepreședinte ale OFSD Reșița: Anca Bircea, Luminița Țepeneu și Dana Ursu. Alte 7 foste membre PSD au procedat la fel. În zilele și săptămânile următoare, se vor înscrie în PRO România – filiala Caraș-Severin, mulți alții din cei nemulțumiți de drumul greșit pe care Liviu Dragnea a înțeles să ducă partidul, a precizat într-un comunicat trimis redacţiei, Elena Borchescu.

„Ce vom spune oamenilor care ne reproșează structurarea partidului doar ca un instrument de exercitare a puterii? Dar când vom fi întrebați de ce nu se regăsesc printre prioritățile unui partid care se vrea de stânga dar a uitat de oameni, de promisiuni de onorat, de mult fluturata clasă de mijloc ș.a.m.d. Ruptura între PSDragnea și oameni s-a adâncit, circul, mascaradele au înlocuit dialogul constructiv și nu e bine. Apelul repetat la sinceritate și responsabilitate e ignorat și de aceea am ajuns să spunem DESTUL! Ne interesează agenda românilor, găsirea soluțiilor la problemele cu care aceștia se confruntă, viitorul copiilor noștri, al României.

Valorile social-democrate nu se regăsesc în ceea ce a mai rămas din ce a fost odată PSD. În PSDragnea delictul de opinie e aspru sancționat, social-democrații sunt maziliți, marginalizați, Statutul nu este respectat, atitudinile totalitare ale vremelnicului Dragnea sunt duse la extrem, politica pumnului în gură s-a dovedit a fi păguboasă iar dialogul cu oamenii e cel mult basm.

CU Dumnezeu alături, mergem pe calea grea dar corectă, ProRomania !”

(Sebastian Dragomir)