Aquacaraș angajează manager de proiect

313

Aquacaraş angajează urgent manager de peroiect. Informatţii suplimentare privind cerinţele postului şi condiţiile de participare pot fi obţinute de pe site-ul societăţii sau de la sediul Aquacaras de pe strada Piaţa Republicii nr. 7, dar şi la numarul de telefon 0255/212 458, interior 18.

SC AQUACARAŞ SA este un operator în domeniul apei potabile şi al apelor uzate care urmăreşte ca prin performanţele sale operaţionale şi financiare să asigure creşterea gradului de acces al populaţiei din judeţ la aceste servicii, având ca valori calitatea serviciilor şi promptitudinea intervenţiilor în vederea satisfacerii cerinţelor clientului.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări d-le Popovici,chiar mă gândeam ,oare de ce nu intervine Consiliu Județean, care deține pachetul majoritar în a opri dezastrul ce s-a abătut peste Aquacaras.Situatia atât umană cât și financiară este groaznică,au plecat sau au fost obligați să plece profesioniștii si au fost aduși pensionari din MAI iar stilul politionist de conducere al d-lui Ciobanu crează o atmosferă de lucru imposibilă.Va rog să interveniți de urgenta in a rezolva aceasta stare de lucruri până nu este prea târziu și Aqua nu va intra în insolvență.

Comentariile sunt închise.