Horoscop 21 noiembrie 2018

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Berbec

Esti prins cu munca de dimineata si uiti de o promisiune facuta cuiva din familie. Va trebui sa gasesti o scuza cat mai repede si sa mai promiti ca data viitoare nu se mai intampla!

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Taur

Esti foarte relaxat astazi si nici nu pari grabit sa ajungi undeva. Asta pana cand, un telefon primit iti schimba starea. Chiar daca nu vrei, revii cu picioarele pe pamant si te apuci incet de treaba.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Gemeni

Te-ai obisnuit sa astepti ca lucrurile sa se intample si abia apoi sa actionezi. Daca vrei sa ajungi cat mai aproape de punctul dorit, trebuie sa provoci tu “destinul”. Sau inca nu stii exact ce vrei…

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Rac

Te simti improspatat si esti foarte bine dispus. Ai chef sa faci ceva inedit si te gandesti sa pleci la munte, insa nu doar sa stai in camera de hotel, ci pentru a explora imprejurimile.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Leu

Nu te poti concentra la nimic astazi. Seara urmeaza sa te intalnesti cu un prieten drag si esti atat de incantat incat nu vrei sa faci nimic la birou.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Fecioara

Comunici foarte bine cu cei din jur si te simti confortabil chiar si in preajma unor oameni pe care abia i-ai cunoscut. Esti optimist, lucru cu care nu te puteai lauda pana acum.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Balanta

Nu mai pierde vremea cu treburi pe care le poti amana si apuca-te de lucru. Esti in mare intarziere cu un proiect care trebuia finalizat si nu poate nimeni sa te ajute. Poate obtii o amanare.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Scorpion

O zi lejera la job, insa te pui pe treaba spre seara. Vrei neaparat sa dovedesti familiei ca si tu esti un adevarat chef in bucatarie. Vei avea nevoie de ceva rabdare sa cureti totul dupa ce vei fi terminat de gatit.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Sagetator

Te necajeste putin un picior, ai facut o miscare gresita sau ai exagerat cu exercitiile. Incearca sa eviti activitatile ce te pot solicita foarte mult ca sa nu agrevezi problema. Poate iti iei o mini vacanta…

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Capricorn

Esti o persoana muncitoare si ambitioasa si te deranjeaza atunci cand nu iti sunt apreciate rezultatele asa cum ar trebui. Ai foarte multe idei, dar nu pare nimeni interesat de ele. Te-ai gandit ca s-ar putea sa nu fi in locul potrivit?

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Varsator

Esti obosit. Simti ca nu mai ai rabdare la locul de munca. De cand incepi programul si pana pleci ai senzatia ca timpul sta in loc. E bine ca ai observat, acum trebuie sa vezi ce este de facut.

HOROSCOP 21 noiembrie 2018 – Pesti

Dispui de multa energie si o iesire la putin sport cu prietenii este exact ceea ce iti trebuia. Nu-ti neglija partenerul. Stii ca nu-i place sa intarzii prea mult.

De același autor

Related Articles