Soartă crudă pentru un român de 55 de ani în Italia. Bătut și lăsat să moară în stradă

Un român a decedat în Italia după mai bine de o lună de agonie, în urma bătăilor primite de la un grup de hoţi.

Românul, în vârstă de 55 de ani, a fost atacat pe 6 octombrie în Bologna, pe via Della Beverara, de persoane necunoscute, care i-au furat telefonul mobil. A fost internat de urgență la Spitalul Maggiore din oraş, dar după 40 de zile de agonie a murit, a relatat vineri, 16 noiembrie, publicația italiană  Il Resto del Carlino.

Polițiștii italieni au declanşat o anchetă, dar spun că este extrem de greu de aflat adevărul, din cauză că a trecut peste o lună de la incident.

Românul mersese la un mall ca să-şi cumpere o pereche de pantofi, iar după ce a terminat cumpărăturile, a pornit spre casă. În staţia de autobuz Via Beverara, în timp ce aştepta venirea maşinii. a fost atacat de mai mulţi necunoscuţi. L-au lovit în cap, iar când a căzut la pământ, agresorii l-au călcat în picioare şi i-au luat telefonul, dar nu şi portofelul.

Omul s-a întors singur acasă, dar s-a simţit rău, astfel că familia sa a chemat ambulanţa. A fost dus de urgenţă la spital, unde starea sa a părut să se îmbunătăţească, dar pe 11 octombrie a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit.

Cele mai citite

Related Articles